21.01.2019 | 21:28 UUR | YARA MUREAU

Een 25-jarige man uit Den Bosch is veroordeeld tot 2,5 jaar cel voor onder meer het delen van de pikante foto’s en video van Nikki Lee Janssen.

Daarvan zijn tien maanden voorwaardelijk.

NIKKI LEE JANSSEN

Nikki kwam vorig jaar in het nieuws nadat een seksfilmpje van haar op Dumpert terecht was gekomen. De dader kwam in het bezit van Nikki’s video door haar Dropboxaccount te hacken. Hij dreigde Nikki met het openbaar maken van de video en toen Nikki weigerde te betalen, zette hij het filmpje online. Nikki stapte vervolgens naar de rechter, die Dumpert een schadevergoeding liet betalen van 4566 euro. Toen de site het filmpje offline haalde, was het bijna een miljoen keer bekeken.

Lees ook
Nikki stond oog in oog met man die pikante video van haar deelde: ‘Hij wist álles over mij’

VOOR MEER VEROORDEELD

Niet alleen Nikki werd slachtoffer van de Bosschenaar. De man dupeerde tientallen klanten van webshops. Ook maakte hij zich schuldig aan fraude via Marktplaats. De 25-jarige man werd vandaag veroordeeld voor smaad, oplichting en witwassen.

Benieuwd naar hoe het nu met Nikki gaat? Lees hier haar interview met LINDAnieuws.BRON NOS FOTO