EXPERTISE

Ik heb het mijn missie gemaakt om taboe’s over onderwerpen als sexting, sextortion en online shaming te verbreken, en zet mijn ervaring en expertise graag in op de volgende manieren:

Workshop

Van professionals die werken met jongeren krijg ik vaak vragen over casussen die te maken hebben met sexting, sextortion en aanverwante onderwerpen. In deze workshop kijken we naar de grens tussen online seksueel experimenteer gedrag en grensoverschrijdend (strafbaar) gedrag. Na deze workshop weet men hoe te handelen bij situaties waar het mis is gegaan, of dreigt mis te gaan.

Press

Zodra er actualiteiten in het nieuws zijn rondom onderwerpen als sexting, sextortion, online shaming & online veiligheid weten nieuwsredacties mij snel te vinden. Bent u bezig met een nieuwsitem, documentaire of een ander project en wilt u mijn verhaal en expertise hiervoor inzetten? Neem contact op!

Spokesperson

Door mijn persoonlijke ervaring met sextortion en online shaming ben ik in één klap ongewild ervaringsdeskundige geworden. Gemixt met mijn professionele expertise over online seksueel misbruik en mediawijsheid kan ik op ieder evenement, voor elke (doel)groep en voor media een interessant en gelaagd verhaal vertellen over de heftige impact van cybercrime en online shaming.