AANBEVELINGEN

”Mijn contact met Nikki ontstond toen ik haar belde om te vragen of ze een presentatie wilde geven voor het kernteam sextortion binnen Politie Amsterdam. Zonder aarzeling accepteerde ze deze uitnodiging. Nikki’s verhaal maakte diepe indruk. Ik ben dan ook ontzettend blij dat Nikki vanaf nu aansluit bij het kernteam. Haar persoonlijke en eerlijke verhaal in combinatie met haar expertise en persoonlijkheid zijn uniek. “Niet van iedereen #de hel die online shaming heet” is een must-read voor iedereen die betrokken is bij de aanpak van online seksueel geweld.”

ARNOUD DE BRUIN, Projectleider Cyberspecials

”Nikki is een vriendelijke, enthousiaste, energieke, gedreven en kundige collega. Wat ik een erg belangrijke kwaliteit van haar vindt is dat ze open staat voor samenwerkingen en het delen van informatie en netwerk. Alleen op die manier kun je met elkaar stappen maken. Nikki is zowel door haar ervaringsdeskundigheid als ook vanuit de theoretische kant een belangrijke persoon in de aanpak van online seksueel misbruik.”

JEROEN HINDRIKS, Eigenaar fabriek 69

”Nikki is een enthousiaste, hardwerkende, ondernemende ervaringsdeskundige. Voor mij is zij het boegbeeld van Helpwanted.nl. De woorden die direct bij mij opkomen als ik Nikki Lee Janssen hoor, zijn; Persoonlijk, Enthousiast, (Ervarings) deskundig, Laagdrempelig, Netwerken. Ik wil Nikki van harte aanbevelen voor slachtoffers en hulpverleners op het gebied van online seksueel geweld.”

ROB VAN DEN BERG, Expertcoach mediawijsheid Politie Nederland
”Een zeer gedreven, betrokken, en verbindende vrouw. Ondanks haar eerdere slechte ervaring met politie contacten, ziet zij kansen in verbetering van politieprocessen en meerwaarde in samenwerking. Nikki is door haar ervaringsdeskundigheid van grote meerwaarde voor de politie.”
DANIELLE LAANSTRA, Operationeel Expert Politie Nederland

”Waar ik als wetenschappelijk medewerker ‘weet wat er speelt’ door met mijn neus in de boeken te zitten, weet Nikki ‘wat er speelt’ door haar eigen ervaringen én dagelijks contact met jongeren die meemaken wat zij heeft meegemaakt: online seksueel misbruik. Nikki is not-your-average colleague: ze ziet mogelijkheden, bouwt bruggen, toont initiatief én lef. Dat alles sans-gene. Nikki heeft al haar vaardigheden als accountmanager en als slachtoffer van sextortion omgezet in de deskundige die ze is. Van slachtoffer naar expert!”

MEREL ARIANNE VAN MANSOM, Scientific Research Associate (EOKM)
”Nikki heb ik leren kennen als empathisch, zeer gedreven, doelgericht en pragmatische professional. Ik vind het bijzonder knap hoe zij haar ervaringen gebruikt en deelt om jongeren op interactieve wijze steun en zorg te bieden. De projecten waarbij Nikki nauw betrokken is zijn dan ook waardevol voor de tieners van nu en net zo goed voor hun ouders en begeleiders.”
YURI OHLRICHS, Seksuoloog Rutgers Nationale Programma's